Diensten

 

LEMAHIEU biedt ondersteuning van bij de uitwerking van het concept, over het ontwerp, de productie en levering tot bij de recyclage na het einde van de levensduur.

Ontwikkeling

In overleg met de klant wordt een ideale oplossing voor uw toepassing uitgewerkt.  Daarvoor beschikt LEMAHIEU over moderne CAD ontwikkeltechnieken (SOLIDWORKS, ...) en ruim 50 jaar ervaring.

Maken van prototypes

Indien gewenst kunnen CNC- of handgefreesde prototypes van de nieuw ontwikkelde producten worden aangemaakt.  Aan de hand van prototypes kan al een eerste validatie van het ontwerp gebeuren vooraleer matrijzen worden opgestart.

Matrijzenbouw

Nieuwe matrijzen worden ontwikkeld en geproduceerd in Europa of in Azië.  
Matrijswijzigingen gebeuren lokaal zodat een snelle en flexibele service kan worden gegarandeerd.

Productie

Een modern machinepark met meer dan 50 vormstukautomaten staat ter beschikking voor een efficiënte en bedrijfszekere productie.

Dankzij het gevarieerde machinepark kunnen producten met afmetingen tot 2000x1000mm in één shot worden geschuimd.

Assemblage

De steeds complexere producten vergen ook meer en meer nabewerkingen.
We bieden onze klanten allerhande nabewerkingen en assemblage diensten aan, zowel in België als in Oost-Europa.

Stockage en transport

LEMAHIEU beschikt over ruime stockage mogelijkheden.  Eindproducten met optimale batch groottes worden geproduceerd en Just In Time aangeleverd naar de klant. 

Indien gewenst wordt in sequence aangeleverd naar de assemblagelijn van de klant.

Recyclage

Voor de terugname en herverwerking van uw gebruikte schuimstofproducten beschikken we over een goed uitgebouwde recyclageafdeling.
Als VALIPAC operator verlenen we onze klanten bovendien certificaten voor recyclage van de teruggenomen verpakkingsafval die recht geven op recyclagepremies.